Szükségünk van egy szociális munkásra

weneedyou

Kik vagyunk?
A Coming Home csapata. Egy fiatal nemzetközi csapat, mely olyan emberekből áll, akik egy dologra vágynak: megváltozott emberi életekre. Főleg olyan emberektől, akik a társadalom szélén élnek. A nappali központunkba járó, közel Marosvásárhely központjához, látógatóinkról van szó. A látógatóink lehetnek hajléktalan személyek, (multbeli) utcagyerekek vagy kamaszok, prostituáltak, (leány)anyák, olyan gyerekek, akik nem járnak iskolába és minden más ember, aki a társadalom peremére szorult. Vizíonk, hogy kapcsolatot építsünk a látogatóinkkal és növeljük bennük a felelősségérzetet. Megkeressük, hogy mire képesek és nem nyújtunk közvetlen anyagi segítséget. A munkatársak kapcsolatba lépnek helyi munkáltatókkal, hogy becsületes munkahelyet találjanak a látógatóinknak. Személyi igazolvány megszerzésében és szükség esetén bírosági ügyekben is segítséget nyújtunk. Meglátogatjuk a régi látogatóinkat ha fegyházban vannak.

Kit keresünk?
Egy olyan személyt, akinek a szíve a peremre szorult emberekért dobog, kétségbeesve egy jobb életért. Ezt a missziós munkát nem lehet végezni egy személyes kapcsolat nélkül a bibliai Istennel, és Jézus Krisztusba, mint személyes megváltónkba vetet hit nélkül. Ha idáig érdekel ez a munka, akkor bátran vedd fel velünk a kapcsolatot.
További képességek, amik növelik a megfelelő személyt erre a helyre: szociális munkás diploma, tapasztalat szociális munkásként, angol nyelvtudás, román nyelvtudás, jó kommunikációs és kapcsolatteremtő készség, utazási készség, szenélyes motiváció, hajtási engedély, marosvásárhelyi lévén ismeretség a szociális médiában és adminisztrációban.

Funkció
A állás két területet foglal magába.
1) Segíts, hogy 20 gyerek részt vegyen a „Második esély” osztályban. Ez magába foglalja, hogy részt vegyél egy pár tanórán és a ott legyél a családlátogatásoknál. A te célod, hogy megelőzd a hiányzást és, hogy tegyél meg mindent, hogy a gyerekek a maximális teljesítményt nyújtsák. Családlátogatásnál elemezd a család helyzetét és próbáld meg motiválni a szülőket, hogy küldjék a gyerekeket az iskolába.
2) Lépjél kapcsolatba a látógatóinkkal a nappali központban, és keress megoldást, ami segíthet nekik, azért, hogy felelősségteljesek legyenek. Segíted a programfelelősőket az egyének szociális mappájának és a társadalmi felmérésének az elkészítésével.
Az időtől és a képességektől függően felelősséget válalhatsz az adminisztrációban, a kommunikációban vagy a programokban.
Az állás teljes idős, munkaszerződéssel hivatalosan. A bér függ a végzetségtől és az előző tapasztalatoktól. Meghatározva az első találkozás és megbeszélés után lesz a projektvezetőkkel.
Ha érdekelt vagy, kérlek kedveld a Facebook angol nyelvű oldalunkat és küldj egy üzenetet. Ugyanakkor elküldheted az önéletrajzodat (CV) és a motivációs leveledet a cominghometeam@gmail.com e-mail címre, vagy felhívhatsz a 0745325014 telefonszámon.