2% pentru Coming Home

Asociatia Coming Home Romania va invita sa deveniti partenerii ei în realizarea proiectelor in orasul si tara ta. Mii de persoane in Romania poate se beneficiaza din gestul tau. Oricine poate sprijini acum scopul si misiune al Asociatia Coming Home, fara niciun cost, datorita prevederilor Codului Fiscal. Acesta ofera tuturor cetatenilor posibilitatea de a sprijini activitatile comunitare umanitare prin directionarea a 2 % din impozitul pe venit catre o organizatie nonprofit.

Ce înseamna aceasta?
Daca aveti venituri numai din salarii, completati cu datele dumneavoastra formularul 230 care poate fi descarcat de pe aici si apoi trimiteti declaratia completata la administratia financiara sau la punct de lucru al Asociatiei Coming Home, în Targu Mures, Str. Georghe Doja 76 (in curte la Diego)

Daca aveti venituri si din alte surse, completati declaratia 200.

Daca formularele le aveti deja:  nu uitati sa completati rubrica III puntul 2 (declaratia 230) sau p.III (declaratia 200) cu datele fiscale ale Asociatia Coming Home prezentate mai jos:
As. Coming Home Romania | 28928216 | RO50 RZBR 0000 0600 1378 4939

Important!
Nu trebuie sa calculati dumneavoastra 2 % – acest lucru este obligatia administratiei financiare.

Fara sa înregistrati vreo cheltuiala suplimentara aveti ocazia sa directionati o suma catre cei care au nevoie si sa deveniti astfel unul dintre partenerii Asociatiei Coming Home Romania, organizatie nonguvernamentala de utilitate publica. Alegerea dumneavoastra de a fi alaturi de noi este demna de încredere prin tot ceea ce am facut si ce vom face pentru comunitatea Mureseana. Prin proiectele initiate în judetul Mures am sprijinit învatamântul, persoane fara adapost, tineri fara educatie si copii necazit.

Toate aceste proiecte vor continua si vor fi completate de altele noi, la care aveti acum ocazia sa contribuiti. În doar câteva secunde, timpul necesar completarii rubricii III punctul 2 din Declaratia de impozit pe venitul global (formularul 230) sau punctului III din declaratia 200, puteti decide asupra destinatiei unei parti din impozitul pe care oricum îl platiti, dar, mai ales, puteti contribui la ajutorul acordat celor care au nevoie.

Formularele 230 si 200 pot fi descarcate si de pe www.finante.ro sau vi le putem oferi noi. Va rugam sa ne apelati la nr. de tel.